Vi udfører

Vi opfører arkitekttegnede villaer, og vores projekter omfatter alt fra almindelige parcelhuse til andelsboliger og erhvervsbyggerier.

Vi udfører også landbrugsbyggerier, og vi kan tilbyde en sikker løsning, som er baseret på mange års erfaring fra branchen – vi favner bredt.

Hos os får du en god og sikker finish på både store og små opgaver, og du får en professionel og personlig behandling hver gang, samtidigt med at vi favner bredt – din lokale tømrer & snedker er din garanti for et succesfuldt byggeprojekt fra start til slut.

Vi kan godt lide at få faglige udfordringer, som for eksempel restaurering af gamle slotte og herregårde. Men man behøver altså ikke eje en herregård for at være kunde hos os! Vi har blandt andet været med til at restaurere historiske steder som Tustrup Hovedgaard, Gl. Estrup, Hvidsten Kro, Clausholm Slot og Støvringgaard Kloster.

Renoveringer – fra kælder til kvist

Vi bygger ikke kun nyt, vi renoverer også gerne din bolig fra kælder til kvist. Vi har foretaget renoveringer for mange typer kunder, og der er aldrig to renoveringsopgaver, der er ens.

Derfor går vi altid til opgaven med friske øjne og skræddersyr planlægningen til den enkelte kundes behov.

Renovering

Vi udfører alle former for renovering på alle hus- og bygningstyper.

Læs mere

Nybygning

Skal du bygge nyt? Lad os hjælpe dig.
Vi opfører alt fra arkitekttegnede villaer til landbrugsbyggeri. Vi har mange års erfaring og som din lokale tømrer og snedker sikre vi dig et godt resultet. 

Læs mere

Om- og tilbygning

Hvis behovet for om- eller tilbygning opstår, står vi klar til at hjælpe. Ingen opgaver er for små eller store. 

Læs mere

Restaurering

Med en stærk faglighed indenfor træbyg, klarer vi alle former for restaurering fra gulv til loft. 

Læs mere

Døre og vinduer

Skal du have skiftet døre eller vinduer? Så lad os hjælpe dig. Med mange års erfaring klarer vi alt fra bondehusvinduer til terrassedøre. Vi sørger for, at huset forsat bevarer sin sjæl og stil. 

Læs mere

Arkitekthjælp

Vi tilbyder 1 times gratis rådgivning med vores arkitekt, og så jeres drømme går hånd i hånd med økonomi, bygbarhed og gennemtænkt design!

Læs mere

Terrasse

Drømmer du om at nyde sommeren på en ny lækker terrasse? Så kan vi hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. 

Læs mere

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen eller kontakt os på tlf.: 30 80 92 00 eller kontakt@voldumtraebyg.dk