Referencer

Vi udfører alt fra renovering til tag-opgaver, køkken, vinduer og nybyggeri – ingen projekter er for små eller store. Vores mange års erfaring betyder også at vi favner bredt når det kommer til mere komplicerede renoveringer af eksempelvis kirker, herregårde, slotte og bindingsværk. Vi har blandt andet udført restaureringsarbejde for Moesgaard Museum, Clausholm Slot samt historiske steder som Gjessinggaard Gods, Støvringgaard Kloster og Hvidsten Kro.

Professionel tilgang og integritet på dit byggeprojekt

Alt vores arbejde udføres med vores professionelle tilgang og integritet, vores mangeårige erfaring som lokalt tømrer firma i Østjylland sikrer en professionel planlægning, udførelse og fejlretning – vi udfører alt fra renovering af kirker og herregårde til udskiftning af tag, døre og vinduer, montering af HTH køkkener og en lang række andre almindelige eller særprægede opgaver.
Vores placering i Voldum mellem Randers og Aarhus, sikrer en effektiv logistik som både er ressourcebesparende og kundevenlig.


Herunder kan du se nogle af de opgaver, vi har udført. Siden opdateres jævnligt med flere byggeopgaver, beskrivelser og billeder, men er der noget du mangler eller har spørgsmål til, så tøv ikke med at kontakte os.

I denne video kan du se en udtalelse af Jacob Nielsen ca. 19:20 minutter inde i videoen, da han udførte arbejde for RealDanias projekt Fremtidens Parcelhus.